Om JH Energilager AB

Om oss

JH Energilager AB grundades år 2023 med en tydlig vision – att driva omställningen mot ett hållbart samhälle genom energilagring och förse Sverige med det mest stabila och pålitliga energilagret. Det är ett företag med starka rötter, gjorda möjliga genom etablerade företag som grundarnas tidigare erfarenheter och intressen inom energilagring.

Drivkraften bakom en Hållbar Framtid

Redan år 2020 väcktes intresset för energilagring hos grundarna av JH energilager. Det var då de insåg potentialen för att använda energilagring för att driva en verklig förändring mot ett hållbart samhälle. Sedan dess har de arbetat målmedvetet för att förverkliga sin vision, och nu är alla viktiga delar på plats för att kunna driva företaget framåt.

Säker och Pålitlig Energilagring

Som Sveriges tryggaste energilagerleverantör strävar JH energilager efter att erbjuda den bästa servicen och de mest pålitliga produkterna. De förstår att energilagring är en viktig del av Sveriges energiförsörjning och att det krävs en stabilt elnät för att säkerställa en tillförlitlig och hållbar energiförsörjning. Genom att erbjuda de bästa lösningarna för energilagring arbetar JH energilager aktivt för att göra Sverige till en föregångare inom hållbar energi och för att driva omställningen mot ett mer hållbart samhälle.

För en Trygg och Grönare Energiframtid för Sverige

Med sin vision, erfarenhet och ständiga nyfikenhet på framtidens teknik positionerar sig JH energilager som en viktig aktör inom energilagring i Sverige. Genom att erbjuda säkra och lönsamma produkter för fastighetsägare och genom att sträva efter att vara Sveriges tryggaste energilager-leverantör är de redo att driva den nödvändiga omställningen mot ett hållbart samhälle. Med JH energilager i spetsen kommer Sverige att kunna säkra sin energiförsörjning och bidra till en grönare framtid. långsiktigt hållbart

Effektiva Energilösningar för Fastigheter

En av JH energilagers styrkor är deras erfarenhet genom deras tidigare företag. De har byggt upp en gedigen kunskap och expertis inom energilagring som de nu kan dra nytta av för att leverera säkra och pålitliga produkter. Deras produkter är inte bara säkra, utan de är också lönsamma för fastighetsägare. JH energilager förstår vikten av att erbjuda ekonomiska incitament för att främja övergången till hållbar energi. Genom att erbjuda kostnadseffektiva lösningar kan de hjälpa fastighetsägare att spara pengar samtidigt som de bidrar till en grönare framtid.

Vi följer noggrant med i utvecklingen

JH energilager är också ständigt nyfikna på framtidens teknik. De följer noggrant med i utvecklingen inom energilagring och ser till att ligga i framkant när det gäller innovation och teknik. Genom att ständigt vara uppdaterade
kan de erbjuda sina kunder de senaste och mest effektiva lösningarna, vilket i sin tur bidrar till en mer pålitlig och hållbar energiförsörjning för Sverige.

Kontakta oss

Lämna dina uppgifter så kontakter vi dig! Altenativt når du oss direkt via kontaktuppgifterna nedan.

[email protected]
063-10 00 10

Offertförfrågan